Collega's

Het komt voor dat ik al een afspraak heb gemaakt met een gezin en dat er nog een vraag om kraamzorg binnenkomt. Om niemand teleur te stellen heb ik afspraken gemaakt met een paar hele sympathieke en ervaren kraamverpleegkundigen uit Middelburg en Amsterdam. Zij hebben inmiddels ook ervaring in het leveren van kraamzorg buiten Nederland en zijn hierover net zo enthousiast als ik. Je hoort meteen van mij indien ik niet meer beschikbaar ben zodat je ervoor kunt kiezen dat ik een van deze collega’s voor je benader. Ik breng je vervolgens met hen in contact en zal dan alleen na de afsluiting van de zorg bij je informeren naar je ervaringen. Je maakt dus met een van hen afspraken over de reis en de zorgverlening.

Ik stel ze graag aan je voor:

 

 

 

Esther Zümpolle, verpleegkundige met de kinderaantekening en lerares. Ze combineert het werken in de kraamzorg sinds 1988 met haar invalwerk op een basisschool in Amsterdam. Esther is een doortastende, nuchtere en zeer flexibele vrouw en houdt van reizen en heeft al veel van de wereld gezien. Diverse malen  heeft Esther bij een gezin in het buitenland kraamzorg verleend omdat ik al bezet was, en dat is erg goed bevallen voor beide partijen.

Jolanda van Eenennaam, als moeder van volwassen kinderen behaalde zij het diploma kraamzorg, een langgekoesterde wens. Zij is opgeleid naar de nieuwste inzichten en methoden en is gespecialiseerd in borstvoeding. Met veel plezier werkte zij jaren voor een kraambureau en was lid van een team in een geboortecentrum, waarmee ruime ervaring werd opgedaan. Op een rustige manier en met respect brengt zij haar kennis over en biedt zij zorg naar een ieders wens. Jolanda heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan en laat haar gezinnen intens tevreden achter.