Hoe werkt het?

Als je kiest voor Kraamzorg NL ben je verzekerd van een persoonlijke en zorgzame kraamtijd. Je kunt rechtstreeks contact met me opnemen, zelfs kort voor de geplande bevallingsdatum. Mocht ik nog beschikbaar zijn dan kan ik de zorg zelfs in een laat stadium leveren. Omdat ik 10 dagen voor en 10 dagen na de bevallingsdatum reserveer, kan ik maar een beperkt aantal aanvragen behandelen. Als 2 aanvragen elkaar toch dreigen te overlappen, doe ik soms een beroep op een deskundige en enthousiaste kraamverpleegkundige uit Middelburg of Amsterdam. Maar uiteraard verneem je tijdig van mij of ik zelf de zorg bij je kom verlenen.

 

Zodra je akkoord gaat met de voorwaarden van mijn kraamzorg, ontvang je een inschrijfformulier. Op het moment dat je dit formulier hebt teruggestuurd sta ik garant voor de levering van de zorg. Als je tijdens je zwangerschap van plan bent om Nederland te bezoeken, zal ik proberen om je daar te ontmoeten voor een kennismakingsgesprek. Lukt dit niet, dan kunnen we ook kennismaken via Skype.

Tussentijds houden we contact via email. Als de bevalling begint neem jij of je partner contact met me op, waarna we in overleg de reis plannen zodat ik tijdig op de afgesproken locatie aanwezig kan zijn. 

Afhankelijk van de hoogte van de reiskosten, is een aanbetaling van de helft van dit bedrag gewenst.

Je ontvangt de factuur over de kraamzorg zodra de zorgperiode is afgerond.