Werkervaring

In 1977 heb ik mijn diploma Verpleegkundige A gehaald en het grootste deel van mijn opleiding in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam gevolgd. Aansluitend heb ik de kraamstage in het Dijkzigt Ziekenhuis gedaan. Ook heb ik een jaar op de kraamafdeling van het toenmalige Gasthuis in Middelburg gewerkt.

 

Na een onderbreking van tien jaar vanwege het moederschap van drie zoons, ben ik als particulier verpleegkundige gaan werken en heb ik tevens in de nachtzorg voor terminale patiënten gewerkt. Vervolgens werd ik gevraagd om de organisatorische kant op kantoor op me te nemen, hetgeen me goed afging.

Aansluitend heb ik dertien jaar als vestigingsmanager van een nieuwe thuiszorgorganisatie gewerkt en mede door mijn toedoen is die organisatie uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met ruim tweehonderd medewerkers.

 

Omdat ik graag weer terug wilde naar de directe zorgverlening en kraamzorg mij om diverse redenen aantrok, heb ik ervoor gekozen om naast Haarlem en Amsterdam, ook wereldwijd kraamzorg aan te bieden.  

 

Ik woon in Haarlem en als ik niet aan het werk ben dan verblijf ik regelmatig in Normandië, waar ik veel plezier beleef aan tuinieren en nieuwe recepten uitproberen (vooral toetjes zijn mijn specialiteit).

Kraamzorg verlenen in het buitenland is voor mij ideaal: ik werk zo vaak als ik zelf wil, zie wat van de wereld en heb daarnaast tijd om minstens eens per maand naar Normandië af te reizen.